Image Alt

Goede Doelen 2022

Goede doelen

“Met de organisatie van de rally willen wij, naast het organiseren van een leuk event, geld genereren voor het goede doel”, aldus organisator voorzitter Remco Gaanderse. “Om dit te bereiken wordt er aansluitend op de rally, voor de deelnemers en geïnteresseerden ook nog een diner met een veiling georganiseerd”. Gaanderse vervolgt: “De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel, maar het lijkt ons een goed idee, dat in tegenstelling tot het gebruikelijke, iedereen een suggestie kan doen, wat dat goede doel mag zijn”. “Onze voorkeur gaat uit naar lokale projecten, vanwege onze betrokkenheid in dit gebied”.

Opbrengst NoWay Ride Rally editie 2022 was € 11.500,-

Op dinsdag 25 oktober 2022 was bij restaurant Q-Beach in Badhoevedorp de bekendmaking van de opbrengst de “NoWay Ride Rally 2022”.  Dit gebeurde in aanwezigheid van de vertegenwoordigers van de boogde goede doelen: Badhoevedorp AED proof, de speeltuin Zwanenburg en stichting Zorgboerderij De Badhoeve . Lees meer

Onderhoud van de diverse openbare AED-machines in Badhoevedorp

https://badhoevedorpaedproof.nl/

Inmiddels zijn er in het voorjaar van 2020, in het kader van het Project, in Badhoevedorp en Lijnden 15 AED’s geplaatst op locaties aan de buitengevel van bedrijven en/of particulieren. De AED-kasten, voorzien van een codeslot, zijn gehangen op een onderlinge afstand van ca. 600 meter.

AED Proof compilatie

Zorgboerderij De Badhoeve Badhoevedorp

https://zorgboerderijdebadhoeve.nl/

Zij hebben dit jaar plannen om de paardenbak te vernieuwen. Deze staat te vaak onder water en het is niet veel langer meer verantwoord de dieren daar in de modder te laten staan;

Screenshot Website

Speeltuinvereniging Zwanenburg-West

https://www.speeltuinzwanenburg.nl/

Zij hebben dit jaar plannen om enkele speeltoestellen te vervangen en kunnen dit nit doen zonder donaties;

cropped-Google-logo-2

Ondersteunen

Wil je niet deelnemen, maar wel een bijdrage leveren aan de organisatie of het goede doel, denk dan eens aan een financiële bijdrage middels sponsoring of een bijdrage in de vorm van een waardevol veilingitem. Mail ons en de organisatie komt graag langs om een en ander af te stemmen.