Image Alt

NoWay Ride 2023

NoWay Ride 2023

Na de succesvolle edities van de NoWay ride in 2021 en 2022 zijn we als organisatie, stichting NoWay alweer volop bezig met de 3e editie. Deze zal op zaterdag 1 juli 2023 verreden gaan worden en inmiddels is de wedstrijdleider en route chef, Frans van der Vliet de route alweer aan het uitzetten.

Route

De details van de route van 2023 zullen later op deze pagina zichtbaar zijn.

Inschrijven kan nu al door gebruik te maken van het inschrijfformulier op deze site.

Dus zet zaterdag 1 juli 2023 alvast in de agenda, want het ziet er naar uit, dat er ook voor deze editie weer veel  belangstelling is.

Het inschrijfgeld is gelijk gebleven aan 2022, namelijk € 295,- per equipe (twee personen). Voor de motoren bedraagt deze € 195,- voor één persoon op de motor en € 295,- voor twee personen op één motor. In dit inschrijfgeld zit onder meer de koffie, een lunch, een goody bag”, rallybenodigdheden, toegang tot een app, een lopend buffet en een afsluitend feest met DJ en band bij inbegrepen. En uiteraard ondersteunt u door uw deelname ook de verschillende goede doelen.

Nieuwe opzet

De opzet voor deze 3e editie is iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Wij hebben 3 rally-klassen om in te schrijven met verschillende moeilijksgraden.

Sportklasse

Allereerst de sportklasse: een echte rally-klasse voor de doorgewinterde navigator en bijrijder, met diverse kaartlees-systemen voor diegenen die echt iets serieuzer willen. In deze klasse geldt dat elk type auto (klassiek, vintage, sportwagen, cabrio of electrisch) daarop kan inschrijven.

Tourklasse

Als tweede hebben wij een toerklasse: toegankelijk en gemakkelijker te rijden, met een ingetekende route op de kaart. Dat betekent lekker toeren en genieten, ook voor de navigator. Ook in deze klasse geldt dat elk type auto (klassiek, vintage, sportwagen, cabrio of electrisch) daarop kan inschrijven.

Motoren

Tenslotte hebben wij dit jaar voor het eerst een speciale toerklasse voor motoren (met Garmin navigatie).

it jaar zullen er tijdens de NoWay ride 2023 vijf categorieën zijn waarvoor je je kan inschrijven:

Iedereen met een bijzondere auto of motor kan meedoen

In zowel de Sportklasse als in de tourklasse kan je met allerlei verschillende type auto’s of motor meerijden, zoals bijvoorbeeld de:

Sport / GT (Gran Tourismo) auto’s, zoals bijvoorbeeld autotypes als Ferrari‘s en Porsche’s (Sport) en Masserati’s(GT).

De Klassieke auto’s. dit zijn alle personenauto’s die gebouwd zijn voor 31 december 1976

Bijzondere auto’s, dit zijn alle andere bijzondere auto’s

Cabriolets, zolang het dak er maar af kan of open geklapt kan worden.

Elektrische en hybride auto’s

Motoren

ADC_8197_NW